Filter

Werkbladliften

HomeCare Innovation heeft een groot assortiment werkbladliften van hoge kwaliteit. Deze liften maken het gebruik van een specifiek werkblad, bijvoorbeeld in de keuken, gemakkelijker.

Ons volledige assortiment aan keuken en garderobe liften >

Verschillende soorten werkbladliften

HomeCare Innovation begrijpt dat iedereen andere eisen, wensen en verwachtingen heeft bij het aanschaffen van een werkbladlift. Daarom verkopen wij verschillende soorten werkbladliften. U kunt bij ons bijvoorbeeld de baselift aanschaffen. Deze lift past de hoogte van het werkblad aan en is geschikt voor rechte muren. Ook verkopen wij de slimlift. Ook deze lift is geschikt voor rechte muren en kan in diverse keukens geplaatst worden.

Als leek is het misschien lastig te bepalen welke werkbladlift het beste bij u en uw keuken past. Gelukkig kan HomeCare Innovation u helpen de juiste lift aan te schaffen. Wij vertellen u meer over onze verschillende werkbladliften en bepalen samen met u welke lift het beste bij u past. Ook als u zeer specifieke eisen heeft voor uw werkbladlift, kunnen wij u helpen de juiste lift te vinden.

Uw werkbladlift uitrusten met de juiste onderdelen

De motorisch verstelbare werkbladlift van HomeCare Innovation wordt op de gewenste plek gemonteerd. Vervolgens wordt de werkbladlift uitgerust met de onderdelen die u nodig heeft. Denk hierbij aan gootstenen en kookplaten, maar ook aan lades, fronten en ga zo maar door. Door ons grote assortiment professionele liften voor werkbladen, vindt u altijd wel een product dat aan uw eisen en verwachtingen voldoet.

Uw werkbladlift netjes gemonteerd

HomeCare Innovation verkoopt werkbladliften niet alleen, maar kan deze liften ook monteren. Heeft u een werkbladlift aangeschaft bij HomeCare Innovation, dan komen wij naar u toe om deze lift netjes voor u te plaatsen. Wij begrijpen dat u de werkbladlift snel nodig heeft om goed uit de voeten te kunnen in de keuken. Daarom laten wij u nooit lang wachten op de levering en montage, maar komen we altijd op de korte termijn naar u toe. Voor u het weet, is uw werkbladlift van HomeCare Innovation netjes gemonteerd en kunt u deze gebruiksvriendelijke lift in gebruik nemen.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over onze werkbladliften in het algemeen of een specifieke lift in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u een lift wil bestellen bij HomeCare Innovation, staan wij voor u klaar. Wij horen graag wat voor lift u precies nodig heeft, om u vervolgens de juiste lift te verkopen. Van deze werkbladlift heeft u gegarandeerd vele jaren plezier.