Balkonverhoging & Galerijverhoging

Filter

Toont alle 3 resultaten

Balkonverhoging en galerijverhoging

U kunt bij HomeCare Innovation niet alleen standaard drempelhulpen aanschaffen, maar ook balkonverhoging en galerijverhoging kopen. Net zoals bij de drempelhulpen van HomeCare Innovation het geval is, zijn ook onze balkonverhoging en galerijverhoging producten van uitstekende kwaliteit.


De balkonverhoging en galerijverhoging van HomeCare Innovation

De balkon- en galerijverhogingen van HomeCare Innovation zijn de perfecte oplossing om grote drempeloplossingen op balkons of galerijen te plaatsen. Met vlonders kunt u de gehele vloer van balkons en galerijen verhogen en zo begaanbaar maken voor onder andere rolstoelgebruikers.

De balkonverhoging van HomeCare Innovation is speciaal ontwikkeld voor het verhogen van verschillende soorten balkons. Investeert u in balkonverhoging van HomeCare Innovation, dan wordt de vloer volledig vlak gemaakt. Zo verdwijnt een lage of hoge drempel als sneeuw voor de zon en is het balkon in kwestie weer toegankelijk voor de bewoner. De galerijverhoging van HomeCare Innovation werkt hetzelfde bij het rolstoeltoegankelijk maken balkons. Dit product is echter speciaal ontwikkeld voor het verhogen van galerijen, voor een vlak oppervlak dat toegankelijk is voor iedere bewoner en bezoeker van het pand.


Uw balustrade verhogen met HomeCare Innovation

Naast de vloeroplossingen zijn en ook mogelijkheden om de balustrade te verhogen zonder deze te beschadigen. De verhoging wordt bevestigd met klemmen en kan eenvoudig en zonder sporen weer worden verwijderd. De balustradeverhoging is vervaardigd uit geanodiseerd aluminium en roest dus niet. Dit betekent dat uw ballustradeverhoging van HomeCare Innovation gegarandeerd vele jaren mee gaat, ondanks de weeromstandigheden en andere externe omstandigheden.


Andere producten van HomeCare Innovation

Bent u niet op zoek naar een complete balkonverhoging en galerijverhoging, maar naar kant-en-klare drempelhulpen of één van onze andere drempelhulpen? Dan kunt u ons complete assortiment drempelhulpen bekijken. Door ons grote assortiment drempelhulpen, vindt u altijd wel een product dat volledig aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet. En heeft u hulp nodig dit product te vinden in ons grote assortiment? Dan staan we uiteraard voor u klaar.


Balkonverhoging en galerijverhoging aanschaffen

Wilt u de hoge drempel op uw balkon overbruggen of wilt u dat de galerij van uw flat toegankelijk is voor iedere bewoner én bezoeker? Dan investeert u in balkonverhoging en galerijverhoging. HomeCare Innovation zorgt ervoor dat u een investering doet waar u honderd procent tevreden mee bent, vele jaren lang.

Meer weten over onze balkonverhoging en galerijverhoging? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze balkon- en galerij drempelhulpen voor het verbeteren van de rolstoeltoegankelijkheid balkons en de rolstoeltoegankelijkheid van een flatgalerij.

You've just added this product to the cart: