Filter

De drempelhulpen van HomeCare Innovation

Drempelhulpen

HomeCare Innovation verkoopt vele verschillende drempelhulpen. Door ons grote assortiment hoogwaardige drempelhulpen, vindt u altijd een drempelhulp die aan uw eisen voldoet en bovendien binnen uw budget valt. En door onze specialisatie in de drempelhulp, kunnen wij u altijd advies geven bij het aanschaffen van een modulair systeem voor uw drempel. Zo vindt u met een beetje hulp van HomeCare Innovation altijd de perfecte drempelhulp voor uw woning, zorginstelling of bedrijfspand. Op deze pagina vindt u ons totale aanbod drempelhulpen. Door op een van de subcategorieën op deze pagina te klikken, krijgt u alle producten binnen deze subcategorie te zien.

Bekijk het assortiment hierboven 

Woningaanpassingen voor aannemers & Gemeentes (WMO)

Ook voor aannemers die veel werken voor gemeentes / de WMO zijn deze drempelhulpen ideaal. Over de jaren heen hebben wij veel zaken mogen doen met aannemers en gemeentes omtrend onze drempelhulpen en woningaanpassingen, en naar tevredenheid van zowel de bewoners als de gemeentes zelf. Onze drempelhulp systemen zijn eenvoudig mee te werken en zorgt gegarandeerd voor een gerichte oplossing. Daarnaast staan de specialisten van HomeCare Innovation altijd klaar om aannemers en gemeentes te adviseren.

Bent u een aannemer of werkt u voor een gemeente? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en dan informeren wij u graag verder. Bel: 010-242 09 13 of stuur een mailtje naar info@homecareinnovation.nl.