Retour voorwaarden

Retour voorwaarden

Standaard product

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Voor een retour verzenlabel kunt u contact met ons opnemen, wij sturen dan binnen enkele uren een GLS retourlabel uw kant op via de e-mail.

Maatwerk product

Wanneer het product door ons op maat is gemaakt volgens de door u ingevoerde specificaties. Is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Maatwerk producten zullen dus niet teruggestuurd en terugbetaald worden.

Terugbetaling binnen 14 dagen

Wij garanderen een volledige terugbetaling inclusief eventuele in rekening gebrachte verzendkosten binnen 14 dagen na aanmelding van het retour terug te storten.

Wij storten dit bedrag echter pas terug nadat wij het product ontvangen hebben.

Herroepingsrecht in vogelvlucht

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via: info@homecareinnovation.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voor meer informatie over uw herroepingsrecht als consument verwijzen wij u graag door naar de volgende pagina: https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/rechten-bij-aankoop/online-telefonische-aankopen