Drempelaanpassing voor vastgoedonderhoud

Drempelaanpassingen voor vastgoedonderhoud

Vaak kan een drempel, binnens- of buitenshuis of pand, voor een groot obstakel zorgen voor personen met een mobiele beperking of mindervaliden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mensen die gebruik maken van een rolstoel, een rollator, een scootmobiel of mensen die de opstap te voet niet meer kunnen maken.

 

Voor deze mensen zijn onze drempelhulpen of andere drempelaanpassingen ideaal. Wij bieden zowel standaard drempeloplossingen als ons unieke aanpasbare drempelhulp systeem, de modulaire drempelaanpassing kan aangepast worden aan iedere situatie, op deze manier biedt HomeCare Innovation altijd uitkomst.

Bekijk ons uitgebreide assortiment in drempelhulpen hier

De drempelhulpen van HomCare Innovation kunnen in veel vastgoed projecten of vastgoed onderhoud ervoor zorgen dat het pand ook voor rolstoelgebruikers of mensen met een rollator makkelijk betreedbaar is. Wij voeren dan ook veel projecten uit voor gemeentes, restaurants en winkels in de detailhandel om ervoor te zorgen dat alles voor ieder bereikbaar is zonder last te hebben van ongelukkig geplaatste drempels.

Heeft ook u last van drempels binnen of buiten uw pand? Neem dan een kijkje in ons assortiment of neem contact met ons op voor andere projecten, wij sturen dan vaak ons team naar de locatie om de drempelhulp op locatie in elkaar te zetten en te plaatsen. Dit zorgt voor de beste en meest passende afwerking.

Onze drempelhulpen & drempelaanpassingen

Drempelhulpen

De drempelhulpen van HomeCare Innovation worden veel ingezet binnen en rondom woningen en appartementen. Wij leveren modulaire drempelhulpen, rubberen drempelhulpen en aluminium drempelvervangers.

Balkonverhoging & Galerijverhoging

Ons modulaire drempelsysteem wordt ook veel ingezet om balkonnen of galerijen te verhogen.

Een uitgebreid overzicht

Bekijk onze volledige catalogus eenvoudig online.