Filter

Anti-slip traptreden

Anti-slip traptreden worden gemonteerd op een bestaande trap. Door deze anti-slip treden te monteren, worden de treden stroever en dit vermindert het risico op gevaarlijke valpartijen. De anti-slip traptreden van HomeCare Innovation worden gemaakt van glasvezel. Alle traptreden zijn gemakkelijk en snel te monteren, op verschillende ondergronden. Ook als uw trap beschadigd of versleten is, kunt u de trap verrijken met de traptreden van HomeCare Innovation. De traptreden worden gebruikt in particuliere woningen, maar ook in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en andere zorginstellingen. De traptreden van HomeCare Innovation maken het dagelijkse gebruik van de trap vele malen veiliger.

Waarom een antislip trap?

Een antislip trap is niet alleen zeer bevordelijk voor de veiligheid wanneer er veel gebruik wordt gemaakt van de trap maar kan ook oude beschadigingen op de trap verbergen en gladheid op de trap voorkomen. Deze traptreden bedekkingen zijn zeer geschikt voor buiten en blijven na bevestiging ten alle tijden stevig op hun plaats liggen.

De antislip trap treden zijn in verschillende standaard afmetingen direct beschikbaar maar kunnen ook op aanvraag op maat gemaakt worden zodat deze altijd naadloos aansluiten op uw trap.

Antislip trap kopen

Een antislip trap is op verschillende manieren te realiseren, zo zijn er antislip trap strips verkrijgbaren bij verschillende bouwmarkten zoals de hornbach, ikea, action, karwei, praxis en gamma. Echter is het zo dat deze antislip strips vrijwel nooit geschikt zijn voor buiten, slechts een beperkte antislip oppervlak bieden en dat ze niet voor alle ondergronden geschikt zijn voor installatie. Daarnaast is het ook altijd maar de vraag hoelang deze plakstrips daadwerkelijk blijven zitten bij intensief gebruik van de trap.

De antislip trap treden van HomeCare Innovation BV bieden over het volledige oppervlak van de traptrede een antislip oppervlak, zullen na installatie nooit schuiven en zijn geschikt voor vrijwel ieder type ondergrond. Daarnaast zijn onze antislip bedekkingen volledig weersbestendig en daarmee ook geschikt voor intensief gebruik buiten.

Vragen over de antislip trap?

Als u vragen heeft over onze antislip oplossingen voor uw trap kunt u gerust contact met ons op nemen door te mailen naar: info@homecareinnovation.nl of bel ons geheel vrijblijvend op door te bellen naar 010-2420913, wij helpen u dan gerust verder en kunnen direct voor u de geschatte kosten in kaart brengen.