Filter

Sta op liften – Sta op hulp – Sta op kussen

HomeCare Innovation verkoopt gebruiksvriendelijke liften voor diverse professionele doeleinden. Zo vindt u in ons assortiment niet alleen badliften en toiletliften, maar ook sta op liften. Ook deze liften zijn uiteraard van uitstekende kwaliteit. Investeert u in een sta op hulp of sta op kussen van HomeCare Innovation, dan heeft u hier jaren plezier van.

Sta op liften: een korte introductie

Sta op liften kunnen gebruikt worden om iemand van liggende positie in zittende positie te krijgen, zonder lichamelijke inspanning. Deze lift wordt bijvoorbeeld gebruikt na vervelende valpartijen, maar ook bij mensen die niet meer zelfstandig op kunnen staan. Door een sta op lift te gebruiken, hoeft de gebruiker geen lichamelijke inspanning te leveren om op te staan. En omdat de lift de gebruiker optimaal ondersteunt, hoeft ook de verzorger geen lichamelijke inspanning te leveren.

Het belang van een goede sta op lift – sta op hulp

Ongeveer 30 procent van de 65-plussers valt minimaal 1 keer per jaar. Meestal is het mogelijk weer zelfstandig op te staan, maar dit is helaas niet altijd het geval. Door een sta op lift te gebruiken in dit geval, kan de patiënt met de juiste ondersteuning volledig veilig weer overeind komen. En omdat de sta op hulp de patiënt optimaal ondersteunt, is de rol van de verplegende hulpverlener een stuk kleiner. Sta op liften zijn niet alleen veiliger voor senioren, maar ook voor verzorgend personeel.

De sta op liften van HomeCare Innovation

HomeCare Innovation verkoopt verschillende soorten hoge kwaliteit sta op liften voor professioneel gebruik. Het gaat om opblaasbare tilkussens van de modellen Camel, Eagle en ELK.

De sta op liften Camel, Eagle en ELK zijn erg populair. Dit is niet voor niets, want deze liften hebben diverse belangrijke pluspunten. De belangrijkste voordelen van de opblaasbare tilkussens van Camel, Eagle en ELK, zijn de volgende.

  • De liften verminderen het risico op spier- en skeletaandoeningen.
  • De sta op liften beschermen het verzorgende personeel van een mindervalide optimaal.
  • De liften verlagen de verzorgingskosten van een mindervalide drastisch. U haalt de kosten van deze liften er dan ook vrijwel altijd uit.
  • De liften behouden de waardigheid van de patiënt. Voor veel gebruikers van de sta op liften is dit het grootste voordeel.

Wilt u van deze voordelen profiteren? Dan bestelt u een Camel, Eagle of ELK sta op lift bij HomeCare Innovation.