Filter

Drempelhulpen op maat

HomeCare Innovation verkoopt een groot aantal kant en klare drempelhulpen, maar wij kunnen uw drempelhulp ook op maat maken. Heeft u specifieke eisen waar uw drempelhulp aan moet voldoen of kunt u geen goede drempelhulp vinden voor uw enigszins afwijkende drempel? Dan bestelt u een van onze drempelhulpen op maat.

Verschillende soorten drempelhulpen op maat

Wij begrijpen dat iedereen andere eisen, wensen en verwachtingen heeft bij het bestellen van een drempelhulp. Daar komt nog bij dat iedere klant een ander budget heeft. Om ervoor te zorgen dat iedereen kan slagen bij HomeCare Innovation door de perfecte drempelhulp te bestellen, verkopen wij verschillende soorten drempelhulpen op maat.

Zo kunt u bij HomeCare Innovation een rechte drempelhulp bestellen, maar ook een drempelhulp met één hoek, twee hoeken of meer dan twee hoeken. U vertelt ons aan welke eisen uw drempelhulpen op maat moeten voldoen en wij zorgen dat u de perfecte drempelhulp kunt bestellen. En heeft u een specifieke eis voor uw drempelhulp? Dan kunt u dit ook aan ons doorgeven. Wij doen er alles aan om een drempelhulp op maat te kunnen leveren die volledig aan deze specifieke eis voldoet.

De Excellent Systems drempelhulpen van HomeCare Innovation

HomeCare Innovation verkoopt verschillende soorten drempelhulpen, waaronder de producten van Excellent Systems drempelhulp productlijn. Deze drempelhulpen op maat zijn gemakkelijk te monteren, te demonteren en vervolgens weer opnieuw te gebruiken. Daar komt nog bij dat de drempelhulpsystemen erg flexibel zijn. Met onze Excellent Systems drempelhulpen op maat kunnen wij namelijk iedere vorm creëren, van één, twee tot drie zijdes oprijdbaar tot balkon- en galerijverhogingen.

Duurzame drempelhulpen op maat

Wij vinden het belangrijk dat u jaren plezier heeft van uw drempelhulp van HomeCare Innovation. Daarom verkopen wij enkel duurzame drempelhulpen op maat, die zonder enig onderhoud vele jaren mee kunnen gaan. Onze drempelhulpen op maat worden altijd gemaakt van de loeisterke materiaalsoort polyethyleen. Zelfs als uw drempelhulp altijd buiten ligt, geen onderhoud krijgt en iedere dag intensief gebruikt wordt, gaat uw drempelhulp jaren mee.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen over onze opmaat gemaakte drempelhulpen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. Ook als u meer wil weten over een specifiek product in ons aanbod opmaat gemaakte drempelplaten, kunt u contact met ons opnemen.