Filter

Instapbaden

Voor veel mindervaliden is het lastig of zelfs onmogelijk een ontspannen bad te nemen. Dit komt omdat het voor mindervaliden moeilijk is veilig in bad te gaan zitten en hier weer veilig uit te stappen. HomeCare Innovation lost dit probleem op met het instapbad. Meer over dit unieke bad, leest u in onderstaande test.


Wat is een instapbad

Een instapbad is een bad dat voorzien is van een gepatenteerd deursysteem. Dit systeem zit in de rand van het bad. Door het deursysteem te gebruiken, kunnen mindervaliden zelfstandig in en uit het bad komen. Niet door gevaarlijk over de rand te stappen, maar simpelweg door de deur open en weer dicht te doen. De instapbaden van HomeCare Innovaten maken het voor iedereen mogelijk ontspannen te badderen, zonder het risico op een gevaarlijke valpartij.


Verschillende soorten instapbaden

HomeCare Innovation verkoopt twee soorten instapbaden: een instapbad met deursysteem aan de linkerkant en een instapbad met een deursysteem aan de rechterkant. U kiest zelf welk instapbad van HomeCare Innovation het beste in uw badkamer past. En wilt u geen nieuw bad aanschaffen, maar wilt u de badkamer wel veiliger maken? Dan kunt u ook een losse inbouw baddeur aanschaffen. Deze deur plaatst u in uw bestaande bad, zonder dat u de badkamer volledig moet renoveren.


Een instapbad: is het iets voor mij?

Kunt u niet meer badderen, simpelweg omdat u niet veilig in en uit de badkuip kunt komen? Dan kunt u een badlift van HomeCare Innovation aanschaffen, maar in dit geval is het instapbad ook zeker iets voor u. Door een instapbad aan te schaffen, kunt u volledig zelfstandig en zonder enig risico in en uit het bad stappen.

Het instapbad van HomeCare Innovation is geschikt voor ouderen, maar ook voor mindervaliden en gehandicapten. Voor iedere doelgroep is er weer een ander geschikt instapbad. Zo zijn er instapbaden ouderen, maar ook instapbaden gehandicapten en instapbaden minder validen. HomeCare Innovation helpt u graag het juiste instapbad aan te schaffen.


Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze instapbaden in het algemeen of wilt u meer weten over een specifiek product in ons assortiment instapbaden? Neem dan contact met ons op, want wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Ook als u een vraag heeft over een van onze andere producten, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.