Blog

Appartementen De Egmonden – Zorghotel

Appartementen De Egmonden is een zorghotel accommodatie gelegen aan de duinrand van Egmond aan Zee. De 25 ruime vakantieappartementen zijn niet alleen drempelvrij maar zijn ook voorzien van extra brede doorgangen, hoog-laag keukens en door ons geleverde elektrisch in hoogte verstelbare bedden en verpleegbaden. In de badkamer zijn ook de nodige aanpassingen gedaan om veilig en comfortabel gebruik te maken van alle badkamer faciliteiten. De Egmonden beschikt over 2 tot 8 persoonsappartementen. Lekker op vakantie in het prachtige en rolstoelvriendelijke...

Read more...

HomeCare Innovation op de supportbeurs 2018

Jazeker, ook HomeCare Innovation was dit jaar weer aanwezig op de Supportbeurs 2018 in Utrecht. De beurs zit er weer op en hier blikken we graag nog even op terug. De supportbeurs is een tweejaarlijkse beurs speciaal voor iedereen met een bewegingsbeperking, hier worden nieuwe innovatieve oplossingen tentoongesteld door verschillende exposanten.

Read more...

HomeCare Innovation plaatst verpleegbedden in Dedemsvaart

Afgelopen week heeft HomeCare Innovation de kans gekregen om in Verpleeghuis Dedemsvaart een sta-op bed te testen met de bewoners. Proefkonijn Henk Ettema is te zien in een video dat het Mobilia sta-op-bed type Casa in het verpleeghuis door HomeCare Innovation medewerker Marco Brabers gedemonstreerd wordt. Er is te zien hoe het verpleegbed volledig vanuit de ligpositie een overgang maakt naar een zitpositie tot naast het bed dankzij de elektrische bedbodem en zijn uniek draaisysteem.

Read more...