Kledingliften

Filter

Toont alle 2 resultaten

Over de Elektrische Kledingliften van HomeCare Innovation BV

HomeCare Innovation BV biedt verschillende handige kledingliften die het mogelijk maken voor o.a. rolstoelgebruikers om volledig zelfstandig gebruik te maken van ook de hoge delen van de kledingkast. De elektrische kledinglift, ookwel garderobelift genoemd, bestaat eigenlijk een een kledingstang waaraan kleding gehangen kan worden, deze kledingstang wordt hierna binnenin de kast aan beide zijkanten bevestigd.

Na installatie kan deze kledingstang doormiddel van een afstandsbediening eenvoudig bedient worden, waarna de kledingstang geleidelijk de liftbeweging naar beneden maakt tot een comfortabele reikhoogte voor de rolstoelgebruiker.

De kledinglift is beschikbaar in verschillende breedtes en past hiermee in vrijwel iedere kledingkast.

Daarnaast zijn de elektrische kledingliften voor uw aangepaste slaapkamer ook verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat deze volledig past bij uw interieur. De standaard kleuren van de liften bestaan uit grijs, wit of zwart.

Ons volledige assortiment aan keuken en garderobe liften >

Neem contact met ons op

Ontvangt u graag extra advies over de elektrische verstelbare kledingliften van HomeCare Innovation BV? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-242 09 13 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar info@homecareinnovation.nl voor verder advies.

You've just added this product to the cart: