Filter

Verpleegbedden

Als u door ziekte, een handicap of ouderdom veel op bed lift of zelfs bedlegerig bent, is een verpleegbed erg belangrijk. HomeCare Innovation verkoopt op en top comfortabele verpleegbedden, waar u zonder enige klachten zelfs de hele dag in kunt liggen. Ook zijn de verpleegbedden van HomeCare Innovation gebruiksvriendelijk voor uw verzorgende(n). Zij kunnen u gemakkelijk de juiste verzorging bieden als u in dit comfortabele bed ligt.

Het verpleegbed: een korte introductie

Het verpleegbed met sta op functie wordt ook wel een hoog laag bed genoemd. Dit bed is elektrisch in hoogte verstelbaar en daarom zeer geschikt voor patiënten die op bed verzorgd moeten worden. Ook is het bed uitermate geschikt voor ouderen, mindervaliden en gehandicapten die moeite hebben zelf in bed te komen of uit bed te stappen. Door het bed elektrisch in hoogte te verstellen, worden dit soort dagelijkse handelingen een stuk gemakkelijker én veiliger.

De hoogwaardige verpleegbedden van HomeCare Innovation

De verpleegbedden van HomeCare Innovation ondersteunen de gebruiker en de verpleger optimaal bij het plaatsnemen in het bed en het uitstappen uit het bed. De bedden kunnen in diverse posities gezet worden, waaronder een volledig platte positie en een zittende positie. U kiest zelf welk verpleegbed u aan wil schaffen.

HomeCare Innovation verkoopt verpleegbedden aan particulieren, maar ook aan ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en andere zorginstellingen. Door een verpleegbed aan te schaffen, hoeft de gebruiker geen lichamelijke inspanning meer te leveren en wordt ook de verzorger optimaal ondersteund. Alle verpleegbedden van HomeCare Innovation zijn volledig elektrisch. Dit betekent dat de bedden extra gebruiksvriendelijk zijn, zowel voor de patiënt als voor de verzorgende die het bed moet bedienen.

Een sta op bed voor iedereen

Bij HomeCare Innovation BV streven we ernaar om een assortiment aan te bieden waardoor we iedereen, in wat voor situatie dan ook, verder kunnen helpen en langer zelfstandig thuis te kunnen laten wonen. Dit geldt ook voor ons assortiment aan sta op bedden, wij hopen een sta op bed aan te kunnen bieden waardoor wij ook u uit de brand kunnen helpen.

Ziekenhuisbed kopen? Wij helpen u graag

Bent u op zoek naar een hoogwaardig verpleegbed voor uw moeder, vader, broer, zus of cliënt? Dan kunnen wij u helpen het juiste ziekenhuisbed te kopen. Wij horen graag aan welke eisen uw verpleegbed moet voldoen en kunnen ook rekening houden met uw budget. Door even met onze experts te overleggen, kunt u het beste ziekenhuisbed aanschaffen.

Meer weten over een zorgbed? Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over onze verpleegbedden? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u vragen heeft over een specifiek zorgbed op deze pagina, staan wij voor u klaar. Door u meer te vertellen over onze verschillende verpleegbedden, kunnen wij u helpen de juiste investering te doen. Voor meer informatie over onze zorgbedden, of voor andere vragen kunt u gedurende kantoortijden altijd bellen naar: 010-2420913 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: info@homecareinnovation.nl.

Lees het artikel in de Stem over de toepassing van de verpleegbedden met sta op functie >>