Totaalinrichting – zorginstellingen

chambre-acadia-1-lit-valencay-1

TOTAAL OPLOSSINGEN

HomeCare Innovation biedt oplossingen voor zorghotels, zorginstellingen, verpleeghuizen en hospice, maar ook voor particulieren als u eventueel uw eigen badkamer, slaapkamer en/of keuken wilt aanpassen. Daarnaast worden onze producten veel ingezet door interieur ontwerpers die een project uitvoeren bij hun cliënten eventuele zorginstellingen. HomeCare Innovation zorgt er niet alleen voor dat uw faciliteit toegankelijk wordt voor rolstoelgebruikers, gehandicapten of ouderen, maar zorgt er ook voor dat er een huiselijk en gezellige uitstraling ontstaat.


Keuken

HomeCare Innovation biedt u onder andere werkbladliften, waardoor het makkelijker is om als rolstoelgebruiker het aanrecht te kunnen gebruiken. Maar ook bijvoorbeeld keukenkast liften, die ervoor zorgen dat de keukenkasten voor alle bewoners op werkbare hoogte gebracht kunnen worden. En dat allemaal met één druk op de knop!

csm_Altersgerechtes_Bad_ColorLine_b2dc27c06e

Badkamer

HomeCare Innovation kan er ook voor zorgen dat ook badkamers volkomen veilig en gebruiksvriendelijk zijn voor rolstoelgebruikers, gehandicapten en ouderen. Door bijvoorbeeld toiletliften, douchestoeltjes en/of wandbeugels te installeren. Er zijn natuurlijke ook nog andere producten die u zullen helpen uw badkamer zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

chambre-urban-2-lit-frontexit-edit

Slaapkamer

Door middel van diverse verpleegbedden of benenliften te plaatsen die u kunnen helpen in of uit bed te brengen/halen kan er voor gezorgd worden dat er weer zelfstandig gebruik gemaakt kan worden van de slaapkamer. Ook bijvoorbeeld een bedleuning of een bedtafel behoord tot de mogelijkheden om een slaapkamer voor u of anderen were helemaal toegankelijk te maken.