Totaalinrichting – Slaapkamer

Totaalinrichting voor de slaapkamer

HomeCare Innovation biedt u de benodige producten om het voor de invalide, gehandicapte en oudere een veilig maar vooral ook een huiselijke slaapkamer te creëren. HomeCare Innovation biedt u diverse producten zoals verpleegbeden, benen liften, bed/stoel tafels en nog veel meer!

Neem contact met ons op:

Heeft u vragen over een keuken aanpassing of bent u op zoek naar verder advies? Wij helpen u dan graag verder! Gedurende kantooruren en op zaterdag van 12:00 tot 17:00 zijn wij altijd bereikbaar, u kunt dan bellen naar: 010-242 09 13 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: [email protected]

Bekijk hieronder de producten

Bedden

-mg-6324-min

Obesitas bedden

U heeft ook de keuze in de Heavy Duty obesitas verpleegbed die speciaal ontwikkeld zijn voor thuiszorg, verzorg- en verpleeghuizen die te maken hebben met zwaarlijvige mensen.

chambre-urban-1-lit-ymagyn

Verpleegbedden

Als u door ziekte, een handicap of ouderdom veel op bed ligt of zelfs bedlegerig bent, is een verpleegbed erg belangrijk. HomeCare Innovation verkoopt op en top comfortabele verpleegbedden, waar u zonder enige klachten zelfs de hele dag in kunt liggen.

chambre-artemis-3-lit-ymagyn-edit

Sta-op bed

Het verpleegbed met sta op functie wordt ook wel een Sta-op bed genoemd. Dit bed is elektrisch in hoogte verstelbaar en daarom zeer geschikt voor patiënten die op bed verzorgd moeten worden.

Liften

benenlift-links-1-min-nieuw

Benenliften

Benenliften worden gebruikt door mensen die minder kracht in de benen hebben. Door de verminderde kracht in de benen, kunnen zij moeilijker in bed of op de bank komen. De benenlift ondersteunt hen door de benen automatisch op te tillen. De benenliften van HomeCare Innovation hebben afgeronde vormen en een geïntegreerde handgreep, die de gebruiker ter ondersteuning kan gebruiken.

856_1676S

Kledingliften

HomeCare Innovation BV biedt verschillende handige kledingliften die het mogelijk maken voor o.a. rolstoelgebruikers om volledig zelfstandig gebruik te maken van ook de hoge delen van de kledingkast. De elektrische kledinglift, ookwel garderobelift genoemd, bestaat eigenlijk een een kledingstang waaraan kleding gehangen kan worden, deze kledingstang wordt hierna binnenin de kast aan beide zijkanten bevestigd.

Hulpmiddelen

M48192_2_Bed_Rail

Bedleuningen

Bedleuningen helpen mindervaliden gemakkelijker en veiliger in en uit bed te stappen. De leuningen kunnen eenvoudig en snel gemonteerd worden, zonder enige gereedschap. Door een bedleuning te installeren, ondersteunt u de mindervalide gebruiker optimaal bij het plaatsnemen en uitstappen uit het bed.

m66832-4-nrs-adjustable-tilting-over-bed-and-over-chair-table

Bed/Stoel tafels

Een bed- en stoeltafel wordt ingezet als hulpmiddel voor tijdens het eten of drinken in bed of op een stoel. De bed- en stoeltafels van HomeCare Innovation zijn eenvoudig en snel in elkaar te zetten (zonder het gebruik van gereedschap), volledig in hoogte verstelbaar en bovendien 45 graden kantelbaar.

Waarom een slaapkamer aanpassing van HomeCare Innovation BV

  • Een geschikt bed van A tot Z
  • Advies professionals
  • Contact met WMO’s en ergotherapeuten
  • Makkelijk te bereiken
  • Hoge kwaliteit
  • Veiligheidsstop d.m.v. sensoren
  • Veel extra accessoires beschikbaar
  • Snelle levering en eenvoudige montage

Compleet toegankelijke slaapkamer

U kunt weer met weinig moeite uw slaapkamer gebruiken

Bij HomeCare Innovation hebben wij diverse hulpmiddelen voor in de slaapkamer die u goed kunnen helpen. Om uw slaapkamer weer zo toegankelijk mogelijk te maken voor zowel invaliden en rolstoelgebruikers als voor ouderen, die door ouderdom misschien wel moeilijk hun bed in en uit komen.

De mogelijkheden voor een aangepaste slaapkamer

Een aanpassing op een slaapkamer voor minder valide of invaliden kan val alles betekenen, zo kan er al nagedacht worden over handige bedleuningen die er voor zorgen dat u meer steun heb bij het bed of bed/stoel tafels die u kunt gebruiken om gemakkelijk in bed te lezen of te eten/drinken.

Maar ook de grotere componenten van de slaapkamer kunnen worden aangepast worden zodat alle gebruikers van de slaapkamer eenvoudig en zelfstandig gebruiken kunnen maken van de slaapkamer. Denk hierbij aan een benenlift om u gemakkelijk in en uit bed te halen, maar ook verpleegbedden die u in allemaal verschillende lig posities kunt brengen zonder er veel zelf voor hoeft te bewegen of zelfs kleding liften die u helpt de kleding rekjes naar beneden te brengen mocht u daar niet meer bij kunnen.

Bij Homecare Innovation kunt u altijd voor een a tot z aangepaste slaapkamer terecht, het kan overigens ook bij de WMO als slaapkameraanpassing aangevraagd worden.

Neem contact met ons op:

Heeft u vragen over een keuken aanpassing of bent u op zoek naar verder advies? Wij helpen u dan graag verder! Gedurende kantooruren en op zaterdag van 12:00 tot 17:00 zijn wij altijd bereikbaar, u kunt dan bellen naar: 010-242 09 13 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: [email protected]

Contact

[contact-form-7 id=”2626″]

U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar: +31 (0)10-2420913 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: [email protected]. Wij helpen u dan graag verder!