Dealer worden

Dealer worden van HomeCare Innovation BV producten

Met veel trots zet HomeCare Innovation BV zich al jaren in om de meest innovatieve en oplossingsgerichte hulpmiddelen te leveren en doet dit graag in samenwerking met dealer bedrijven die een hoogwaardige service en kwaliteitsproducten voorop stellen.

Door onze innovatieve producten in uw assortiment op te nemen kunt u niet alleen méér inspelen op vragen en wensen van uw klanten, en hiermee meer omzet genereren, maar kunt u ook waar nodig steunen op deskundig advies van één van onze doorgewinterde specialisten.

Ons assortiment richt zich op veel verschillende vraagstukken in de gezondheidszorg maar speelt voornamelijk in op zelfredzaamheid onder gehandicapten en senioren met een mobiliteitsbeperking. Enkele voorbeelden van onze populaire producten zijn: Drempelhulpen en oprijplaten, bidetsystemen, rollators, wandbeugels, transferplanken, badliften, toiletliften, benenliften, instapbaden, verpleegbedden, obesitas hulpmiddelen en nog veel meer!

- Pluspunten van een HomeCare Innovation dealer

Naast een uitgebreid en uniek assortiment aan hoogwaardige producten bieden wij ook ondersteuning aan onze dealers en zetten wij ons continue in om de producten in ons assortiment te verbeteren.

  • Professioneel marketing materiaal
  • Deskundig advies van specialisten met geruime ervaring
  • Aanhoudende verbetering van het assortiment
  • Veel producten zijn direct uit voorraad leverbaar
  • Persoonlijk contact met één van onze adviseurs
  • Wij houden u indien gewenste ten alle tijden op de hoogte van leveringen, nieuwe producten en meer.
0
+
Jaar ervaring
0
+
Geslaagde projecten
0
+
Producten
0
+
Tevreden dealers

Meld u hier aan

[contact-form-7 id=”2626″]