Filter

Kant en klare drempelhulpen

De kant en klare drempelhulpen van HomeCare Innovation kunt u gemakkelijk en snel plaatsen. U hoeft deze kant en klare drempelhulpen niet op ingewikkelde wijze te installeren, maar plaatst de drempelhulpen simpelweg voor de juiste drempel. Met de gepatenteerde rampadjuster kunt u de kant en klare drempelhulpen vervolgens gemakkelijk en snel in hoogte verstellen.

Drempelhulpen met een lange levensduur

De kant en klare drempelhulpen van HomeCare Innovation worden van

polyethyleen gemaakt. Deze materiaalsoort is erg sterk en gaat dan ook vele jaren mee. Ook als uw drempelhulp iedere dag intensief gebruikt wordt, heeft het product een lange levensduur. Ook goed om te weten: de materiaalsoort polyethyleen is onderhoudsvrij. Dit betekent dat u uw kant en klare drempelhulp van HomeCare Innovation niet hoeft te onderhouden om deze jaren mee te laten gaan.

De toepassingen van onze kant en klare drempelhulpen

De kant en klare drempelhulpen van HomeCare Innovation kennen diverse toepassingen. Zo kan de drempelhulp gebruikt worden door iemand met een rolstoel, maar kan hier ook met gemak een zwaardere scootmobiel overheen rijden. De kant en klare drempelhulpsystemen van HomeCare Innovation zijn zelfs geschikt voor fietsen, scooters, grasmaaiers en motors.

Heeft u uw kant en klare drempelhulp voor een specifieke toepassing nodig en twijfelt u of de HomeCare Innovation drempelhulpen aan uw eisen voldoen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij horen graag waar u onze kant en klare drempelhulpen voor wil gebruiken en kunnen u direct vertellen of dit mogelijk is.

Kant en klare drempelhulpen voor iedere drempel

U kunt de kant en klare drempelhulpen van HomeCare Innovation voor de ingang van uw zorginstelling leggen, maar ook voor uw winkel, voor uw horecagelegenheid en voor uw kantoorpand. Omdat wij verschillende soorten kant en klare drempelhulpen verkopen, vindt u in ons grote assortiment altijd wel een drempelhulp die bij u past. En wilt u meerdere drempelhulpen bestellen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze kant en klare drempelhulpen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden, ook als het om zeer technische vragen gaat. En heeft u hulp nodig met het vinden van de juiste drempelhulp? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Met de hulp van onze experts heeft u in een mum van tijd de perfecte kant en klare drempelhulp gevonden.