Kit-systemen

Filter

Toont alle 9 resultaten

Drempelhulp kit systemen

HomeCare Innovation verkoopt niet alleen losse drempelhulpen, maar wij verkopen ook complete drempelhulp kits. Bestelt u een drempelhulp kit, dan krijgt u een compleet pakket met drempelhulp, alle onderdelen voor deze drempelhulp en alle accessoires voor deze drempelhulp. U kunt een drempelhulp kit bestellen voor uw zorginstelling, maar ook voor uw winkel, kantoorpand, horecagelegenheid en ga zo maar door.

Al onze drempelhulp kits zijn gemakkelijk en snel te installeren, ook door de leek. Gaat u voor het eerst een drempelhulp plaatsen in of voor uw bedrijfspand, dan heeft u deze in een mum van tijd geïnstalleerd.


Voor lage en hoge drempels

De drempelhulp kit systemen van HomeCare Innovation overbruggen lage drempels, maar zijn ook geschikt voor het compenseren van hogere drempels tot 150 millimeter. Ligt er een hogere drempel bij de ingang van uw bedrijfspand of heeft u in het pand een hogere drempel? Dan kunt u een drempelhulp kit systeem aanschaffen om deze drempel te overbruggen. Nu is uw bedrijfspand volledig toegankelijk voor mensen met een rolstoel, een rollator of een scootmobiel.


Drempelhulp kit systemen: voor in en om het huis

De drempelhulp kit systemen van HomeCare Innovation zijn multi-inzetbaar. U kunt uw Excellent KIT systeem binnen plaatsen, maar ook buiten gebruiken. Door het robuuste materiaal van de drempelhulp kit systemen, worden deze drempelsystemen niet glad bij regen, sneeuw of andere vochtige weersomstandigheden. Legt u uw kit drempelsysteem van HomeCare Innovation buiten, dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat de drempelhulp nat wordt.

Geluidsarm, robuust en brandveilig

De Excellent KIT systemen van HomeCare Innovation hebben diverse interessante voordelen. Ten eerste zijn de KIT systemen geluidsarm. Ook als u met een zwaarder voertuig als een scootmobiel over de drempel rijdt, hoort u vrijwel niets. Daarnaast zijn de drempelhulp kit systemen robuust. Dit maakt de drempelsystemen extra veilig, ook bij nat weer. Tot slot zijn de drempelhulpen brandveilig. Door een drempelhulp van HomeCare Innovation aan te schaffen, geeft u uw bedrijfspand net dat beetje extra brandveiligheid.

Ook goed om te weten: de drempelhulp kit systemen van HomeCare Innovation zijn gemakkelijk en snel te installeren.


Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over onze drempelhulp kit systemen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden. Ook als u uw eigen drempelhulp kit systeem aan wil schaffen, kunt u contact met ons opnemen. Wij leveren graag een drempelsysteem op maat, die volledig aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet.

You've just added this product to the cart: