Polyethyleen Quickramps

Filter

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Polyethyleen quickramps

De polyethyleen quickramps van HomeCare Innovation gebruikt u voor het aanpassen van kleinere drempels. Door het gebruiksvriendelijke systeem van deze drempelhulpen, heeft u de polyethyleen quickramps in een mum van tijd geplaatst. En omdat de drempelhulpen voorzien zijn van een anti-slip bovenlaag, kunnen gebruikers hier altijd veilig overheen rijden of lopen. Ook als de drempelhulpen nat worden, zijn ze volledig veilig.

Polyethyleen quickramps: voor alle soorten drempels

De polyethyleen quickramps van HomeCare Innovation kunnen gebruikt worden voor alle soorten drempels, treden, randen en richels. Dit komt omdat de polyethyleen quickramps op maat gemaakt kunnen worden. Zelfs als u een specifieke eis heeft voor uw polyethyleen drempelhulpen of u een drempelhulp met afwijkende afmetingen nodig hebt, kan HomeCare Innovation u helpen. Wij leveren altijd de perfecte polyethyleen quickramps voor uw drempel, trede, rand of richel.

De polyethyleen quickramps kunnen tot 2000 kilo gewicht dragen. Dit betekent dat de polyethyleen drempelhulpen rolstoelen en rollators kunnen dragen, maar ook zwaardere objecten als scootmobiels. Dit maakt de polyethyleen quickramps multi-inzetbaar. U kunt deze drempelhulpen laten plaatsen in uw bedrijfspand, maar ook in uw zorginstelling of school. Overal waar een vervelende drempel, trede, rand of richel in de weg zit, kunt u een drempelhulp van polyethyleen laten plaatsen om dit probleem op te lossen.

Gebruiksvriendelijk en veilig

De polyethyleen drempelhulpen van HomeCare Innovation zijn verrijkt met quickpads of quicktapes. De quickpads en quicktapes zorgen ervoor dat u deze drempelhulpen snel en gemakkelijk kunt plaatsen. Dit maakt de polyethyleen drempelhulpen erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast zijn de polyethyleen drempelhulpsystemen erg veilig. Niet alleen omdat deze drempelhulpen op en top stevig zijn, maar ook door de anti-slip bovenlaag van de polyethyleen drempelplaten. Door deze anti-slip bovenlaag zijn de drempelhulpen ook 100 procent veilig als ze een beetje nat zijn.

Drempelhulpen voor binnen

U gebruikt de polyethyleen quickramps van HomeCare Innovation altijd binnen. Heeft u een drempelhulp voor buiten nodig, dan kunt u een van onze kant-en-klare drempelhulpen bestellen of een drempelhulp op maat laten maken.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over onze polyethyleen quickramps? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u twijfelt of deze drempelhulp wel of niet aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet, kunt u contact met ons opnemen. Wij horen graag waar u het drempelhulpsysteem voor wil gebruiken. Vervolgens kunnen wij u vertellen of deze drempelhulp wel of niet bij u past. Is dit niet het geval, dan heeft HomeCare Innovation gegarandeerd een andere drempelhulp die aan uw eisen voldoet.

You've just added this product to the cart: