Balkonverhoging & galerijverhoging

Balkonverhoging & galerijverhoging

Een balkonverhoging of galerijophoging biedt bewoners, bezoekers, ouderen en gehandicapten de mogelijkheid om weer volledig vrij te leven in- en rondom hun woning.
Een ideale oplossing voor bijvoorbeeld VVE’s die een flat of appartementen willen opplussen.

Met een verhoging worden drempels weggewerkt en de vloer volledig egaal gemaakt. Dit houdt in dat er geen vervelende drempels zich in de flat of de woning bevinden die de toegankelijkheid voor bewoners met een rolstoel of rollator belemmeren.

Bent u benieuwd wat een balkon- of galerijverhoging in uw situatie zal kosten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-2420913 of stuur vrijblijvend een mailtje naar: info@homecareinnovation.nl.

Aan de hand van een aantal foto’s van uw balkon of galerij en de hoogte, breedte en lengte afmetingen kunnen wij al een zeer gerichte inschatting maken wat de de verhoging zal kosten.

Voordelen:

Toegankelijkheid:

Maakt alle vloeren egaal. De gehele gallerij of het balkon wordt drempelvrij gemaakt, wat de toegankelijkheid voor ouderen, gehandicapten, rolstoel of rollator gebruikers bevordert.

Geluiddempend:

Geen klachten van omwonenden en een verstoorde nachtrust door vervelende geluiden. In tegenstelling tot een metalen verhoging produceert de balkon- of gallerijverhoging van HomeCare Innovation nauwelijks geluid.

Veilig:

Alle drempels worden weggewerkt. Er bestaat dus geen kans meer op struikelen en ongevallen. Ideaal voor risicogroepen als ouderen en mensen met een handicap.

Schoon:

De galerij- of balkonophoging is makkelijk reinigbaar, zodat uw flat er altijd net en verzorgd uitziet.

Slipvast:

De ophoging is onder alle weersomstandigheden slipvast, zelf bij ijzel. De stroefheid van het materiaal en eventuele hellingen zijn uitgebreid getest en voldoen ruimschoots aan de Europese veiligheidsnormen.

Bekijk onze balkonverhogingen

Naast balkonverhogingen & galerijverhogingen bieden wij ook bijpassende balustrade verhogingen aan.

Meer informatie:

Heeft u nog vragen en weet u niet helemaal zeker of ons balkonverhoging systeem voor u geschikt is?

Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-2420913 of stuur een mailtje naar: info@homecareinnovation.nl

Een geluidsarme balkonverhoging

Ons drempelsysteem bestaat uit meerdere lagen waardoor er zich onder de verhoging geen holle ruimte bevindt. De verhoging produceert hierdoor amper tot geen geluid.

Excellent Systems

Onze balkon- en galerijverhogingen en vele van onze modulaire drempelhulpen worden opgebouwd met het Excellent Systems drempelsysteem. Dit systeem is gemaakt van zeer sterk kunststof materiaal en bestaat uit verschillende onderdelen die op diverse manieren in elkaar “geklikt” kunnen worden.

Het systeem kan hierdoor in vrijwel ieder denkbare bocht gewrongen worden, er is altijd een geschikte oplossing mogelijk.

Veiligheid:

De bewoners:

Ook bewoners en bezoekers zonder rollator of rolstoel hebben profijt, want een verhoging vermindert de kans op ongevallen. Het gevaar van struikelen over een drempel wordt bij een galerij of balkonophoging namelijk weggenomen. Een veilig gevoel. 

Geluidsoverlast:

Met de balkon- en galerijophoging van HomeCare Innovation hoeft u zich geen zorgen te maken over klachten van bewoners wegens geluidsoverlast. In tegenstelling tot een metalen ophoging is het systeem geluiddempend. Het materiaal heeft een zeer lage geluidsvoortplanting, waardoor vervelende geluiden worden voorkomen.

Slipvastheid:

De veiligheid van bewoners wordt vergroot met het ophogingssysteem van HomeCare Innovation. Botbreuken, kneuzingen van valpartijen worden voorkomen, doordat het systeem slipvast is onder alle weersomstandigheden, zelfs ijzel. Dit houdt in dat bewoners extra grip hebben en uitglijden wordt voorkomen. De stroefheid van het materiaal en eventuele hellingen zijn uitgebreid getest en voldoen ruimschoots aan de Europese veiligheidsnormen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan:

Bent u benieuwd wat een balkon- of galerijverhoging voor u zal kosten en wat de mogelijkheden zijn? Op basis van enkele foto’s en afmetingen kunnen wij al een zeer gerichte prijsindicatie geven en wanneer gewenst een offerte uitbrengen.

Stuur gerust wat foto’s op van uw balkon of galerij met de hoogte en oppervlakte afmetingen, mail naar: info@homecareinnovation.nl. Wij helpen u dan graag verder!

Het systeem:

Over excellent systems:

Excellent System is een modulair systeem. Dit houdt in dat het voor iedere situatie aan te passen en ter plekke passend te monteren is. Dit betekent geen onprettige verassingen waarbij de balkon of galerijverhoging niet op dezelfde dag geplaatst kan worden.

Uitstraling:

De ophoging geeft een nette en verzorgde uitstraling van de woonomgeving. Het materiaal is makkelijk reinigbaar met alledaagse schoonmaakmiddelen, maar ook sterk genoeg voor professionele dweil- en boenmachines. De verhoging is dus goed en gemakkelijk schoon te houden wat de uitstraling van de flat ten goede komt.

Balustradeverhoging:

Naast de vloeroplossingen biedt HomeCare Innovation ook de mogelijkheid om de balustrade te verhogen zonder deze te beschadigen. De verhoging wordt bevestigd met klemmen en kan eenvoudig en zonder sporen weer worden verwijderd. De balustradeverhoging is vervaardigd uit geanodiseerd aluminium en roest dus niet.

Iedere drempelhulp op maat

Bij HomeCare Innovation BV kunnen wij de installatie van een balkon- en galerijverhoging volledig voor u verzorgen. Wij meten uw drempel in, schatten in wat dit gaat kosten, brengen een offerte uit en wanneer deze geaccepteerd is verzorgen daarna de volledige installatie van de verhoging.

Altijd een naadloze aansluiting

Het Excellent Systems systeem is eenvoudig op maat te zagen waardoor er altijd voor gezorgd kan worden dat het drempelsysteem naadloos aansluit op uw drempel(s).