Hoog laag aangepast / invalide keukens

Totaalinrichting voor de keuken

HomeCare Innovation biedt u de benodige producten om het voor de invalide, gehandicapte en oudere een veilig maar vooral ook een huiselijke keuken te creëren. HomeCare Innovation biedt u diverse producten zoals werkbladliften, keukenkastliften en nog veel meer!

Neem contact met ons op:

Heeft u vragen over een keuken aanpassing of bent u op zoek naar verder advies? Wij helpen u dan graag verder! Gedurende kantooruren en op zaterdag van 12:00 tot 17:00 zijn wij altijd bereikbaar, u kunt dan bellen naar: 010-242 09 13 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: info@homecareinnovation.nl

Bekijk hieronder de producten

Liften

863_1637S

Werkbladlift

HomeCare Innovation heeft een groot assortiment werkbladliften van hoge kwaliteit. Deze liften maken het gebruik van een specifiek werkblad, bijvoorbeeld in de keuken, veel gemakkelijker. Dit gebeurt omdat de lift de werkblad omhoog/omlaag brengt.
56_1560S

Unilift

De lift voor bijvoorbeeld een keukenapparaat kan voor vele taken worden gebruikt. Hoofdzakelijk voor het heffen van verschillende soorten voedselverwerkende machines. Maar ook voor frisdrankkratten. magnetrons en andere dingen.
862_1678S

Keukenkastlift

Bij HomeCare Innovation BV kunnen wij een keukenkast bieden voor in iedere situatie! Wij bieden zowel volledig elektrische hoog laag keukenkast liften als handmatige bovenkast liften voor als de keukenkast minder vaak versteld hoeft te worden.

Waarom een hoog laag keuken van HomeCare Innovation BV?

  • Een hoog laag keuken van A tot Z
  • Advies professionals
  • Contact met WMO’s en ergotherapeuten
  • Makkelijk te bereiken
  • Hoge kwaliteit
  • Veiligheidsstop d.m.v. sensoren
  • Veel extra accessoires beschikbaar
  • Snelle levering en eenvoudige montage

Elektrisch verstelbare hoog laag keuken

Weer volledig zelfstandig gebruik maken van uw eigen keuken!

Bij HomeCare Innovation BV hebben hebben wij diverse handige hulpmiddelen voor in de keuken in het assortiment opgenomen om op deze manier te voldoen aan alle mogelijkheden voor het aanpassen van een keuken naar een aangepaste keuken die het ook voor rolstoelgebruikers mogelijk maakt om zelfstandig gebruik te maken van de verschillende faciliteiten in de keuken.

De mogelijkheden voor een aangepaste keuken

Een aangepaste of een keuken voor minder validen of invaliden kan van alles betekenen, zo kan er al nagedacht worden over een handige snijplank met pinnen die het eenvoudiger maakt om met één hand bijvoorbeeld een aardappel te schillen of een gemakkelijke pot of blik opener, ook aangepast bestek met een extra dik handvat past zeer zeker in het rijtje.

Maar ook de grotere componenten van de keuken kunnen aangepast worden zodat alle gebruikers van de keuken eenvoudig en zelfstandig gebruik kunnen maken van de keuken. Denk hierbij aan in hoogte verstelbare hoog laag aanrechtbladen met een ingebouwd liftsysteem of keukenkast liften die kunnen zakken tot de reikhoogte van een rolstoelgebruiker.

Bij HomeCare Innovation kunt u altijd voor een a tot z aangepaste invalide keuken terecht, de onderrijdbare keukens kunnen overigens ook bij de wmo als keukenaanpassing aangevraagd worden.

Neem contact met ons op:

Heeft u vragen over een keuken aanpassing of bent u op zoek naar verder advies? Wij helpen u dan graag verder! Gedurende kantooruren en op zaterdag van 12:00 tot 17:00 zijn wij altijd bereikbaar, u kunt dan bellen naar: 010-242 09 13 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: info@homecareinnovation.nl

Contact

[contact-form-7 id=”2626″]

U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar: +31 (0)10-2420913 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: info@homecareinnovation.nl. Wij helpen u dan graag verder!