Hoog laag aangepast / invalide keukens

Elektrisch verstelbare hoog laag keuken

Weer volledig zelfstandig gebruik maken van uw eigen keuken!

Bij HomeCare Innovation BV hebben hebben wij diverse handige hulpmiddelen voor in de keuken in het assortiment opgenomen om op deze manier te voldoen aan alle mogelijkheden voor het aanpassen van een keuken naar een aangepaste keuken die het ook voor rolstoelgebruikers mogelijk maakt om zelfstandig gebruik te maken van de verschillende faciliteiten in de keuken.

De mogelijkheden voor een aangepaste keuken

Een aangepaste of een keuken voor minder validen of invaliden kan van alles betekenen, zo kan er al nagedacht worden over een handige snijplank met pinnen die het eenvoudiger maakt om met één hand bijvoorbeeld een aardappel te schillen of een gemakkelijke pot of blik opener, ook aangepast bestek met een extra dik handvat past zeer zeker in het rijtje.

Maar ook de grotere componenten van de keuken kunnen aangepast worden zodat alle gebruikers van de keuken eenvoudig en zelfstandig gebruik kunnen maken van de keuken. Denk hierbij aan in hoogte verstelbare hoog laag aanrechtbladen met een ingebouwd liftsysteem of keukenkast liften die kunnen zakken tot de reikhoogte van een rolstoelgebruiker.

Bij HomeCare Innovation kunt u altijd voor een a tot z aangepaste invalide keuken terecht, de onderrijdbare keukens kunnen overigens ook bij de wmo als keukenaanpassing aangevraagd worden.

Neem contact met ons op:

Heeft u vragen over een keuken aanpassing of bent u op zoek naar verder advies? Wij helpen u dan graag verder! Gedurende kantooruren en op zaterdag van 12:00 tot 17:00 zijn wij altijd bereikbaar, u kunt dan bellen naar: 010-242 09 13 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: info@homecareinnovation.nl

Contact


U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar: +31 (0)10-2420913 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: info@homecareinnovation.nl. Wij helpen u dan graag verder!

Waarom een hoog laag keuken van HomeCare Innovation BV?

  • Een hoog laag keuken van A tot Z
  • Advies professionals
  • Contact met WMO’s en ergotherapeuten
  • Makkelijk te bereiken
  • Hoge kwaliteit
  • Veiligheidsstop d.m.v. sensoren
  • Veel extra accessoires beschikbaar
  • Snelle levering en eenvoudige montage

Kleine keuken aanpassingen

Klik op de ondersteunde blauwe knop om een aantal van onze kleine keuken aanpassingen te bekijken. Zo hebben verkopen wij bijvoorbeeld handige dekselopeners, kookmandjes, unieke pillendoosjes met malers en aangepast bestek met extra grip.

Hoog laag keukenkast liften

Bij HomeCare Innovation BV beschikken we over verschillende volledig elektrische of handmatige keukenkast liften.

Een handige bovenkast lift voor in iedere situatie, maak weer volledig zelfstandig gebruik van uw keuken!

Aanrechtliften / werkbladliften

Naast onze hoog laag keukenkast liften bieden wij ook aanrechtliften voor een rolstoelvriendelijke hoog laag keuken. Door ons ruime assortiment aan werkbladliften kunnen wij voor vrijwel iedere keuken een geschikte oplossing bieden.