Totaalinrichting – badkamer

Totaalinrichting van de badkamer

HomeCare Innovation zet zich onder andere in om voor invaliden, gehandicapten en ouderen een huiselijke, toegankelijke maar vooral ook een veilige badkamer te creëren. HomeCare Innovation om dit te realiseren hebben wij een totaalassortiment aan diverse producten weten samen te stellen. Een aantal van dit soort innovatieve producten zijn bijvoorbeeld onze toiletliften, badliften, douchezitjes en nog veel meer!

Neem contact met ons op:

Heeft u vragen over een specifieke keuken aanpassing, bent u bezig met een project of ontvangt u graag wat meer advies? Wij helpen u dan graag verder! Gedurende kantooruren en op zaterdag van 12:00 tot 17:00 zijn wij bereikbaar, u kunt dan bellen naar: 010-242 09 13 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: [email protected]

 

Bekijk hieronder de producten

Hulpmiddelen

csm_Badezimmer_Ausstattung_schwarz_matt_59cb9c4c25

Toiletbeugels

Met de HomeCare Innovation toiletbeugel heeft u extra steun tijdens het opstaan en tijdens het gaan zitten. Daarnaast zijn ze licht van gewicht en sommige zijn zelfs opklapbaar, wat het ideaal maakt om eventueel ruimte vrij te maken voor iemand die het niet nodig heeft.

opklapbaardouchezitje1-2-min

Douchezitjes

Een douchezitje wordt in de doucheruimte gemonteerd. Heeft de gebruiker de stoel nodig tijdens het douchen, dan kan deze eenvoudig en snel uitgeklapt worden. Heeft de gebruiker het zitje niet nodig, dan klapt u de stoel eenvoudig en snel in. Super handig! Daarnaast zijn de douchezitjes uitgerust met extra steunpoten onder de zitting waardoor deze extra veel gewicht kunnen ondersteunen.

Geberit Aquaclean 4000 douchewc in design badkamer

Bidetsystemen

HomeCare Innovation biedt ook innovatieve toilet oplossingen aan. Deze toilet oplossingen zijn geschikt voor mindervaliden, maar ook voor mensen zonder beperkingen. In feite zijn de bidetsystemen geschikt voor iedereen die op het toilet van optimaal comfort en frisheid willen genieten. Gegarandeerd een frisse en grondige reiniging met water na ieder toiletbezoek!

Baden

Gemini-059

Verpleegbaden

Voor ouderen, mindervaliden en gehandicapten is het in veel gevallen fysiek onmogelijk een lekker warm bad te nemen. Dit is zonde, want een bad kan juist erg ontspannend werken. Gelukkig hebben wij ook hier verschillende oplossingen voor, en het verpleegbad is hier één van. De verpleegbaden zijn allemaal uitgerust met verschillende liftsystemen waardoor de gebruiker weer eenvoudig in bad kan en / of voor een verzorger zonder fysieke belasting op werkhoogte en gewassen kan worden.

texas-003

Instapbaden

Voor veel mindervaliden is het lastig of zelfs onmogelijk een ontspannen bad te nemen. Dit komt omdat het voor mindervaliden moeilijk is veilig in bad te gaan zitten en hier weer veilig uit te stappen, maar ook de hoge badrand vormt vaak een lastig obstakel. HomeCare Innovation lost dit probleem op met het instapbad. Alle instapbaden zijn uitgerust met een waterdichte deur die open kan bij het in- en uitstappen, daarnaast beschikken een aantal van de modellen ook over een ingebouwde comfortabele zitting op zithoogte.

Liften

wastafel-lift2

Wastafelliften

Vooral voor rolstoelgebruikers is het vaak lastig om gebruik te maken van wastafels op “gewone” hoogte. Wastafelliften zorgen ervoor dat de wastafel zowel door staande als zittende personen toegankelijk zijn. Met één druk op de knop laat u de wastafel naar de door u gewenste hoogte brengen, naast elektrische wastafelliften behoren ook handmatige wastafelliften tot ons assortiment.

solo-toilet-lift-3

Toiletliften

Als het gebruik van het toilet moeilijk wordt door een handicap of ouderdom, zou een toiletlift voor u uitkomst kunnen bieden. Een toiletlift helpt mindervaliden het toilet gemakkelijk op en af te komen. De toiletlift wordt simpelweg boven uw huidige toilet geplaatst en stijgt of zakt geleidelijk naar de hoogte van uw persoonlijke voorkeur. Zo bent u er zeker van dat u op ieder moment van de dag gerust en veilig gebruik kunt maken van het toilet.

how-does-it-work-7a

Badliften

Veel mindervaliden vinden het lastig om in en uit bad te komen of voelen zich er niet meer helemaal veilig bij. Voor velen van hen is het zelfs niet mogelijk om een ontspannen bad te nemen, in en uit bad komen vormt simpelweg een te groot obstakel. Om het nemen van een lekker warm bad gemakkelijker te maken, is de badlift een ideale en minder ingrijpende oplossing.

Waarom een badkamer aanpassing van HomeCare Innovation BV

  • Een geschikt bad van A tot Z
  • Advies professionals
  • Contact met WMO’s en ergotherapeuten
  • Makkelijk te bereiken
  • Hoge kwaliteit
  • Veiligheidsstop d.m.v. sensoren
  • Veel extra accessoires beschikbaar
  • Snelle levering en eenvoudige montage

Compleet toegankelijke badkamer

U kunt weer met weinig moeite uw badkamer gebruiken

Bij HomeCare Innovation hebben wij diverse handige hulpmiddelen voor in de badkamer in het assortiment opgenomen om op deze manier te voldoen aan alle mogelijkheden voor het aanpassen van uw badkamer naar een aangepaste badkamer die het ook voor rolstoelgebruikers mogelijk maakt zelfstandig gebruik te maken van het sanitair in de badkamer

De mogelijkheden voor een aangepaste badkamer

Een aanpasing op een badkamer voor minder validen of invaliden kan van alles betekenen, zo kan er al nagedacht worden over handige douchezitjes die er voorzorgt dat u niet constant hoeft te blijven staan tijdens het douchen of een bidet systeem die u met weinig moeite goed reinigt, een toilet lift die u na het gebruik van de toilet af helpt past er ook wel bij.

Maar ook de grotere componenten van de badkamer kunnen aangepast worden zodat alle gebruikers van de keuken eenvoudig en zelfstandig gebruik kunnen maken van de badkamer. Denk hierbij aan een bad lift om u makkelijk uit bad te krijgen, maar ook instapbaden zodat u gerust in en uit bad te lopen of zelfs elektrische wastafel liften en handmatige wastafel liften die kunnen zakken tot de reikhoogte van een rolstoelgebruiker.

Maar ook voor de mensen die zichzelf niet kunnen reinigen zijn er ook verpleegbaden beschikbaar om het voor uw verzorgers makkelijker te maken u te reinigen.

Bij HomeCare Innovation kunt u altijd voor een a tot z aangepaste invalide badkamer terecht, de onderrijdbare badkamers kunnen overigens ook bij de wmo als badkameraanpassing aangevraagd worden.

Neem contact met ons op:

Heeft u vragen over een keuken aanpassing of bent u op zoek naar verder advies? Wij helpen u dan graag verder! Gedurende kantooruren en op zaterdag van 12:00 tot 17:00 zijn wij altijd bereikbaar, u kunt dan bellen naar: 010-242 09 13 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: [email protected]

Contact

[contact-form-7 id=”2626″]

U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar: +31 (0)10-2420913 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: [email protected]. Wij helpen u dan graag verder!