HomeCare Innovation op de supportbeurs 2022

HomeCare Innovation op de supportbeurs 2022

In juni 2022 stond Homecare Innovation, dit keer met een grotere stand, op de tweejaarlijkse supportbeurs in de jaarbeurs in Utrecht. Op de supportbeurs hebben we een aantal van onze nieuwe innovatieve producten tentoongesteld. Zoals bijvoorbeeld ons Gemini verpleegbad, Venice verpleegbed, onze MK3 benenlift en ons Easy-Riser instapbad.

Naast onze nieuwe producten hadden we ook ons Excellent Systems drempelhulp systeem weer met ons meegenomen en uiteraard de bidetsystemen.

Het was leuk om te zien dat wij met onze producten veel vaklui, maar ook particulieren konden verrassen. Ons Gemini verpleegbad is uniek in zijn soort door het hoog-laag systeem, het Venice verpleegbed vormt zich helemaal tot een sta-op stoel aan het voeteinde van het bed en de MK3 benenlift is een lift die eenvoudig aan een huidig bed gemonteerd kan worden en er toch voor kan zorgen dat iemand met een mobiliteitsbeperking weer zelfstandig in bed kan stappen. Op de beurs hebben we veel mensen voor het eerst mogen introduceren aan deze nieuwe oplossingen voor veelvoorkomende problemen onder ouderen en gehandicapten.

Hopelijk tot snel weer!

Met vriendelijke groet,

Het Homecare Innovation Team.

Share this post

Geef een reactie