Appartementen De Egmonden – Zorghotel

Appartementen De Egmonden – Zorghotel

Appartementen De Egmonden is een zorghotel accommodatie gelegen aan de duinrand van Egmond aan Zee. De 25 ruime vakantieappartementen zijn niet alleen drempelvrij maar zijn ook voorzien van extra brede doorgangen, hoog-laag keukens en door ons geleverde elektrisch in hoogte verstelbare bedden en verpleegbaden. In de badkamer zijn ook de nodige aanpassingen gedaan om veilig en comfortabel gebruik te maken van alle badkamer faciliteiten.

De Egmonden beschikt over 2 tot 8 persoonsappartementen. Lekker op vakantie in het prachtige en rolstoelvriendelijke duingebied van Egmond aan Zee. De meeste winkels en restaurants zijn eenvoudig toegankelijk met een rolstoel, scootmobiel of rollator. Een dagje naar het strand? De Egmonden heeft ook strandrolstoelen beschikbaar!

Elektrisch verstelbare hoog-laag bedden

HomeCare Innovation heeft maar liefst 41 elektrisch verstelbare hoog-laag bedden aan De Egmonden mogen leveren. Ook HomeCare Innovation heeft dus een bescheiden bijdrage gehad bij het fantastische initiatief om ook ouderen en mindervaliden een zorgeloze vakantie te bieden. Het Tivoli 4 Move hoog-laag bed is in hoogte verstelbaar tot een minimale hoogte van maar liefst 20 cm en een maximale hoogte van 71 cm. Het unieke Y-vormige liftsysteem zorgt er niet alleen voor dat het bed tot zeer laag van de grond gebracht kan worden maar ook dat er onder het bed altijd ruimte overblijft voor de poten van bijvoorbeeld een tillift of andere hulpmiddelen. Een uniek bed in zijn soort!

De hoog-laag bedden die zijn geleverd aan De Egmonden zijn verder uitgerust met Visco-elastische schuim matrassen, de extra elektrische knie + voetenverstelling functie en bedpapagaai.

Tivoli 4 Move elektrische verstelbaar hoog-laag bed

Hoog-laag verpleegbaden – De Egmonden badkamer faciliteiten

Naast de verpleegbedden zijn er ook 2 Gemini 2000 – hoog-laag verpleegbaden aan De Egmonden geleverd. Het unieke liftsysteem van de Gemini 2000 zorgt ervoor dat de gebruiker veilig gebruik kan maken van het bad en een eventuele verzorger op werkhoogte de gebruiker eenvoudig kan wassen. Dankzij de geïntegreerde sensoren in het bad bent u verzekerd van veilige bad ervaring.

Bedankt!

Wij willen De Egmonden graag bedanken voor de fijne samenwerking en wensen De Egmonden veel succes voor de toekomst!

Share this post

Geef een antwoord