Showroom

Bezoek onze showroom voor persoonlijk advieseen lekker bakje koffieonze producteninfo over HomeCare Innovation


Bij Homecareinnovation.nl snappen wij heel goed dat u een gevoel wilt krijgen bij een product en dat u soms net even wat extra advies kunt gebruiken bij het aanschaffen van één van onze producten. Vandaar dat wij het grootste deel van ons aanbod hier gewoon in de showroom hebben staan.

Neem contact met ons op, we helpen u graag bij het maken van de juiste keuze van een hulpmiddel. Bel: 010 - 242 09 13 of mail: info@homecareinnovation.nl voor het maken van een afspraak!

Onze nieuwe showroom

Naast een moderne kantoorruimte en een ruim magazijn biedt ons nieuwe bedrijfspand in Nieuwerkerk aan den IJssel ook een mooie showroom waar een greep uit ons assortiment tentoon gesteld staat.

Wilt u één van onze producten graag in het echt bekijken en uitproberen? Kom dan zeker een keer bij ons langs. Eén van onze deskundige medewerkers helpt u graag verder. Wij helpen u graag verder.

Komt u voor een specifiek product kijken? Dan adviseren wij u om voor de zekerheid even een afspraak te maken. Wij kunnen u dan garanderen dat het product aanwezig is en dat de juiste persoon u te woord kan staan.

Bedrijfspand in Nieuwerkerk aan den IJssel

In 2022 is de bouw van ons nieuwe bedrijfspand voltooid. Sinds april 2022 zijn wij verhuisd naar:

Steenbakkerij 16
2913LJ in Nieuwerkerk aan den IJssel

info@homecareinnovation.nl
010-2420913

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 8:30 tot 18:00
Zaterdag: Alleen op afspraak geopend