Ergotherapeuten

Onze samenwerking met ergotherapeuten

Als ergotherapeut zet u zich onder andere in om bij te dragen aan de zelfredzaamheid van ouderen of mensen met een mobiliteitsbeperking. Hierbij zal het regelmatig voorkomen dat uw klant baat heeft bij een bepaald hulpmiddel waardoor zij zelfstandiger hun dagelijkse activiteiten kunnen ondernemen.

Als leverancier van een ruim aanbod aan hulpmiddelen kunnen wij in zeer veel gevallen uit ons eigen assortiment een passende oplossing bieden voor problemen of uitdagingen waar uw klant dagelijks tegenaan loopt. Daarnaast zouden wij u ook mogelijk door kunnen verwijzen naar producten buiten ons assortiment.

Onze doorgewinterde deskundigen met ervaring kunnen samen met u gericht op zoek naar geschikte hulpmiddelen voor uw klant om doelgericht een bepaald probleem te verhelpen.

Contact:

Voor algemene of specifieke vragen kunt u ons bellen op: +31 (0)10 242 09 13 of stuur vrijblijvend een mailtje naar: info@homecareinnovation.nl. Eén van onze deskundigen helpt u dan graag verder!

Wat wij voor u kunnen betekenen:

Dankzij ons uitgebreide assortiment en netwerk gaan wij graag met u op zoek naar een hulpmiddel dat geschikt is voor uw cliënt. Wanneer wij uit ons eigen assortiment niet beschikken over  een geschikt hulpmiddel is de kans groot dat wij deze wel weten te vinden. Wij bemiddelen daar graag in!

Weet u niet welke producten voor uw cliënt vergoed kunnen worden? Dankzij onze ervaring weten we in veel gevallen hoe een vergoeding aangevraagd kan worden en wat het aanbevolen traject hiervoor is.

Om er zeker van te zijn dat uw cliënt voor het meest geschikte product kiest kunnen veel van onze producten gedemonstreerd worden en in een aantal gevallen voor een langere periode uitgeprobeerd worden.

Wij doen ons uiterste best om een zo actueel mogelijk assortiment op de beste manier op onze website weer te geven en zijn continue bezig om ons assortiment up-to-date te houden. Daarnaast beschikt homecareinnovation.nl over een handig en intuïtieve bestelsysteem.

Voordelen van HomeCare Innovation BV

Uitgebreid assortiment

Kwaliteitsproducten van A tot Z

Bij HomeCare Innovation BV streven wij continue naar het beschikbaar stellen van een assortiment aan kwaliteitsproducten die inspeelt op de wensen en behoeften van de eindgebruikers. Wij breiden ons assortiment regelmatig uit met nieuwe innovatieve oplossingen voor actuele problemen en uitdagingen van ouderen en gehandicapten.

Advies van deskundigen

Realistisch & probleemgericht advies

Wanneer u niet zeker weet welk hulpmiddel voor uw cliënt geschikt is kan het zo zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Eén van onze deskundigen helpt u dan graag verder. Zo kunnen we samen de beschikbare mogelijkheden afwegen en tot het beste besluit komen.

Demonstraties & proefperiodes

Iedereen is anders.

Het adviseren van hulpmiddelen is in veel gevallen maatwerk. Iedereen is ten slotte net iets anders. Veel van de HomeCare Innovation BV producten kunnen daarom gedemonstreerd worden of zelfs voor voor een proefperiode uitgeprobeerd worden.

Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar: 010-2420913 of stuur een mailtje naar: info@homecareinnovation.nl.